Möt advokaterna på Wistrand – ledande advokatbyrå inom affärsjuridik Malmö

Vår advokatfirma Wistrand, som är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik, grundades år 1915 är fortfarande verksam. Byrån har fått sitt namn från advokat Folke Wistrand, som är en förgrundsgestalt inom svensk modern affärsjuridik. Vi har sedan dess arbetat framgångsrikt med affärsjuridik i Malmö. Under vår tid som advokatfirma har vi samarbetat med såväl privata som offentliga klienter.
Inom området affärsjuridik i Malmö, har vi breda erfarenheter och djupa kunskaper.

För detta arbete krävs goda detaljkunskaper inom de mest varierande områdena som rör ämnet. Vår uppgift är att tillgodose dina behov av affärsjuridiska problemlösningar och vi har därför specialkompetens inom den juridiska rådgivningen. Vår advokatbyrå har goda kontakter och står nära både företag och organisationer inom många branscher, vilket underlättar i såväl nationella som internationella kontakter.

På vår hemsida kan du läsa om de olika kompetensområden som vi inriktar oss på inom affärsjuridik i Malmö. Där kan du lätt gå in på det speciella området som du söker hjälp inom, för att se om vi kan assistera dig i ett speciellt ändamål. Du kan även läsa om de nyheter som rör vår advokatbyrå och prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis, som till exempel innehåller olika processer som vi har företrätt.

Vi har kontor både i Stockholm, Göteborg och Malmö. Detta för att kunna möta alla marknadens olika behov och vi har därför kontakt med erfarna advokater på de advokatbyråer som finns i dessa städer. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas in om vårt kunskapsområde och vill även att våra 200 medarbetare växer med oss i vårt arbete inom affärsjuridik i Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *