Skomakare i Lund – Förlänger skors livslängd

Om du är i behov av en skomakare i Lund är du varmt välkommen att kontakta oss på Klackbar. Med lång erfarenhet inom branschen erbjuder vi fullständig skoservice och allt vad det innebär. Vi utför allt från klackning och sulning till syarbeten på skor och blixtlåsbyte. I fall dina favoritskor börjar se slitna ut och blir obekväma lönar det sig alltid att kontakta oss innan du slänger dem. Med vår hjälp får du en kvalitetsmässig och prisvärd skoservice, och kan i många fall fortsätta att använda dina favoritskor.

I dagsläget är det alldeles för vanligt att folk slänger sina skor så fort de ser slitna ut. Det aktuella konsumentbeteendet påverkar såväl ekonomin som miljön negativt. På Skomakare i Lund understöder vi inte detta beteende, utan hedrar istället det hantverk som skovård och skomakeri innebär. Genom att ta med skor man tror blivit obrukliga till sin skomakare sparar man såväl pengar som tid när man inte behöver köpa nya. Med vår gedigna kunskap ger vi svar på alla dina frågor och garanterar att vi gör vårt yttersta för att kunna möta dina individuella önskemål.

Hos oss får du hjälp med all nödvändig vård som krävs för att dina skor skall vara användbara så länge som möjligt. När du lämnar in dina skor får du dessutom många bra tips om hur du själv kan sköta om dem hemma. Många är inte medvetna om att korrekt utförd impregnering och putsning kan förlänga skors livslängd avsevärt. Tillsammans kan vi även välja ut en skokräm i rätt färgnyans från vårt breda sortiment. Ett ytterligare bra råd vi brukar ge våra kunder är att variera mellan ett par olika skor så att de får vila emellanåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *