Webbplats i Drupal för innovativ bank

JAK är en svensk medlemsbank som har varit omtalad för sitt upplägg och räntefria system. De vill inspirera till en hållbar ekonomi och möjliggöra synergieffekter mellan bank och konsument. När de behövde en ny webbplats valde de den webbyrån som har lång erfarenhet av komplexa webbplatser i Drupal samt andra CMS. För jak.se har man använt Drupal 7 och webbplatsen uppdateras och underhålls stadigt för att bibehålla sin funktion och effekt.

Webbplatser av webbyrån är användarvänliga och kundfokuserade. För bankens webbplats förenklade man registrering för nya medlemmar och resultatet har varit mycket bra. De förenklingar man infört har bidragit till bättre konvertering vilket gynnar banken och dess kunder.

De är vana vid att ha agila arbetssätt och kommunikationen med beställaren har varit frekvent genom hela produktionen. På detta vis har man kunnat säkerställa att man förstått varandra och att den produkt man tar fram är vad kunden vill ha. Genom en tidig betalansering av sidan, samlade man tankar från riktiga användare vilket varit en värdefull informationsmöjlighet som bidragit till att sidan tagit emot så väl hos besökare och kunder.

Bankens webbplatsen, som webbyrån utvecklat i Drupal, är bankens huvudsakliga informationskanal och på den nya sidan kan man själv göra beräkningar för att se vad ett lån skulle innebära för ekonomin i fråga om amorteringar och insatser. Genom integration med Payex kan nya kunder dirket bli medlemmar eller stödja olika ekonomiska initiativ runt om i landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *